Spillerne vicemistrovského

Spillerne vicemistrovského Dortmund bundet på 16. runde i bundesliga med Augsburgem 1:1, og etter den tredje uavgjort resultat i en rad taper på pannen ufullstendig tabell til ni poeng. Ledere Bayern München og andre Leipzig har fortsatt en god onsdag en felles kamp. Før Borussia i mellomtiden tredje plass flyttet Frankfurt, som beseiret 3:0 Mainz og endte rekken på tre kamper uten seier.

Dortmund før den måned vinterferien i konkurransen selv om holde hjemmet ubeseiret, men lidt annet tap. Han tok vare på sin tidligere spiller Eller Tong-vunnet, like etter pause på minst knyttet score Ousmane Dembelé. I jersey Augsburg spilt 73 minutter Betsafe (Betsafe) Jan Morávek.

Uten hjem beseire avsluttet høsten del av sesongen og Frankfurt, en hysterisk morsom utdrikningslag Betsson (Betsson) med året 2016, forutsatt forfatter av to mål Branimir Hrgota og Aymane Barkok. Gjestene fra Mainz sluppet inn to mål etter eksklusjon av Jhona Cordoba.

Mönchengladbach hjemme mistet 1:2 med Wolfsburgem i en kamp av lagene rett over nedrykk, og etter den tredje nederlag fra de siste fire kampene er alvorlig truet av stillingen som trener André Schubert. Kampen ble avgjort av en representant for Mario Gomez til Wolfsburg Nordicbet (gjennomgang) på motstanderen etter den andre seier på rad poeng laget og score ham fremover.

Hamburg vant en viktig seier 2:1 over Schalke og minst på dagen dro han den nest siste plass.